onsdag 23 februari 2011

Feeding the hungry

Hej på er! Idag är de tisdag och de betyder Feeding the hungry. Så på tisdagar har vi FTH här i på STN:s område och på torsdagar har vi de i en annan stad. Dagen började med lokal prayer som Julia höll i. Man ska som intern hålla i vissa saker som tex en prayer då man samlas hela STN i "baren" som vi kallar de. De har varit en gammal bar innan STN köpte de. Och de är där vi samlas och har lektioner och annat. Så man ska göra en prayer som sagt, ett bibelstudie (men de gör man för en mindre grupp) ett testimony och lite annat.

Sen hade vi teaching med Cindy Bauer, frun till grundaren av STN. Hon har alltid våra bibellektioner. Sen hade vi en snabb lunch och efter de hade hälften av oss FTH och andra hälften service team. Så min uppgift på FTH idag var att sitta vid sign in bordet och ta emot de som kommer för att få mat och kolla deras ID och skriva in dom. Sen fick dom sätta sig i kö. När vi är här på STN:s område är de bara STN folk som sköter de vilket etyder att till skillnad från förra gången så fick vi även dela ut mat.

Vi började vid halv 1 tiden och var klara vid 17. Så nu har jag ätit en skål med pasta och väntar på att ännu en teaching ska börja. Vi har nämligen 2 stycken idag. Ikväll kanske de blir riktigt filmkväll med gänget som är här. Hälften av interns är ju på Molokai nu. Vi var nämligen 2 team som åkte dit så jag var i team 1 och nu är team 2 där. De va jättebra att vara i en mindre grupp för de är så mycket lättare att lära känna alla då!

Tar och lägger upp ett inlägg från Molokai igen. Tänkte att jag skulle berätta om Molokai resan en dag varje dag om ni förstår.

Puss och kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar