söndag 6 februari 2011

Livet är allt bra ibland!

God morgon Sverige och god kväll Hawaii. Idag har vi varit på en strand som heter Puena point. Vissa av oss surfade och vi andra låg bara och slappade i solen. 








På eftermiddagen åkte vi till ett shoppingcenter och jag köpte en jättesöt klänning för ca 200 kr.När vi skulle åka hem så kom aldrig bussen men de kom en annan så vi frågade chauffören när våran skulle komma och han sa om en timme. Vi hade väldigt bråttom för vi skulle till surferschurch så vi fick lite panik, Så vi försökte få lift med någon bil men den ända som stannade hade bara två säten och vi var 7 tjejer. Så va ställde och i ring och bad och sen efter ett par minuter kom bussen!


När vi kom hem så han vi till och med duscha snabbt innan vi åkte till surfers church. Man håller till i en trädgård hos några där dom har satt upp ljusslingor och så äter man massa god mat, sjunger lovsånger och någon pratar lite. De var hur mysigt som helst. Nu är jag dock jättetrött så väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag får gå och lägga mig.


1 kommentar:

  1. har du inga sov mornar? Du är nog bortskämd med det här hemma.

    SvaraRadera