torsdag 10 februari 2011

Möte om Molokai nu!

Hade visst fel. Idag har jag inte simma med barn för de gjorde den andra gruppen. Vi i den första gruppen fick ha nån slags lära kännadag/aktivitet istället. De va väldigt roligt för vi blev uppdelade i två lag och fick sedan en lapp på saker som vi skulle klä ut oss till: Så vi fick gå till två secondhand butiker och klä ut oss och ta kort på varandra och sedan när vi kom tillbaka visade vi bilderna för varandra. De var hur kul som helst. Detta gjorde vi på eftermiddagen.

På förmiddagen startade vi med quiet time som vanligt fast idag va de redan kl 7. Sedan hade vi international prayer och de är som local prayer som jag skrev om igår fast man ber för ett land istället. Efter de hade vi nån slags aktivitet som en av de som är här i ett år håller i. Så denna gången skulle vi hämta en sak att ge bort till någon annan. Så alla gav bort en eller flera saker. De kunde vara allt från småsaker till kläder.

Nu sa vi ha möte om Molokai så de ska bli intressant. Vissa av oss åker imån och vissa på fredag. Vi vet inte vilka än men kanske får reda på de nu. Måste dra!

Puss hej!

2 kommentarer:

  1. nu har du varit hemmifrån över en vecka saknar du oss här hemma? Vem är Vanessa, är hon ledare? Tur att det inte var dina naglar som blev målade, när du skulle tvätta tälten. Vad gör man när man smittar barnen? klockan är nu i sverige 6.50 på morgonen,kramar i massor
    pia

    SvaraRadera
  2. saknar dig men förstår att du har det bra men väldigt annorlunda. mamma

    SvaraRadera