tisdag 8 mars 2011

15/2-11 Tisdag Molokai

Har kommit lite efter med uppdateringen av Molokai men gör så mycket här hela tiden så har knappt tid att sätta mig vid datorn och än mindre skriva. Men ska försöka komma ikapp för vill verkligen att ni ska veta hur bra vi hade de där.


Vaknar vid 7. Har sovit i tält utan liggunderlag men de gick ganska bra. Äter frukost, gör mackor att ta med som lunch. En liten vandring är planerad men de är osäkert om vi kan gå eller inte så de regnat så att de blivit lerigt. Killarna hittade en gecko ödla som de lekte med och gav namnet Dino. Jag och Emily kastade hästsko tillsammans med Andrew och Chriss (ledare). Sen quiet time.

Åkte sedan iväg för att se om vi kunde vandra eller inte. Vi åkte på några så sjukt slingriga och smala vägar så de va helt galet. Men vilken utsikt sen! När vi kom fram så började vi gå genom skogen. Vi hörde fåglarna spela och de kändes som att vi var i en regnskog. Myggorna var över hela oss! Tillslut kommer vi iaf fram till ett stort vattenfall men en sjö nedanför som vi badade i.

När vi kom hem gick vi på kokosnöt jakt. Killarna plockade ner ett antal nötter som dom sen slet med att öppna. Sedan samlade vi ved som vi gjorde en lägereld av. Till kvällsmat grillade vi korv och åt ris. Sedan blev de marshmallows och nån konstigt mix där man grillade en marshmallow och sen la den på ett kex och sedan la choklad på som smälte och sedan ett till kex ovanpå. Verkade vara någon slags amerikans specialitet.

Vi hade andakt och Kristin delade sitt testimony runt lägerelden. Dock hade några slängt in kokosnötskal och lite annat i elden så de sprakade och smällde och skickade gnistor åt höger och vänster.


Jag under vattenfallet



Killarna posar



Bananträd

1 kommentar:

  1. wow vilket vattenfall,vad underbart vackert ,vilken känsla det måste vara att vara där i Guds underbara skapelse,det är så roligt att följa dig,tack för alla fina bilder,stor kram moster

    SvaraRadera