fredag 4 mars 2011

TEAM 1 BABY!

Okej så berättade ju att de första Molokai teamet skulle åka på äventyr. Och de gjorde vi också. Helt galet va de! Så vi åkte här i från vid 7 tiden och åkte enda till Honolulu och Waikiki. Vi stannade i ett bostadsområde och fick order om att byta om till badkläder. Sen gick vi så tyst vi kunde ner till strankanten. Bostadshusen låg precis vid vattnet så de va ara någon meter mellan muren till husen och vatten kanten. Så vi smög längs stenmuren på massa stenar och såg knappt någonting eftersom de va så mörkt.

Tillslut kom vi fram till ett ställe som va som en inhägnad i vattnet så de va en jättestor stenmur som bildade som en stor pool. Så de va en stor stenad kant ner mot vattnet och sen va de kanske 10 meter ut till stenmuren. De låg ett jättestor gammalt stenhus där som ingen bor i. Så vi hoppade i vattnet från den ca 2-3 meter höga stenkanten. Superläskigt enligt mig! Men så galet spännande och kul! Så vi simmade och lekte runt där en stund tills de kom en man och sa till oss att genast gå där ifrån. Vilket gjorde de hela ännu mer spännande när vi så fort som möjligt skulle ta oss upp ur vattnet och smyga där ifrån.

Väl tillbaka till bilarna blev de att försöka byta om igen. Och jag kan säga de att byta om i en minibuss, kladdig utav saltvatten är inte de lättaste. Sedan åkte vi tillbaka in till Honolulu och Hilton hotel. De va så sjukt lyxigt för dom parkerade till och med bilarna åt oss! Där åt vi middag och de va så himla galet. Superfint överallt och maten var hur god som helst. Jag och Hanna delade på pannkaka för dom var enorma. Vi beställde också pasta och köttfärssås som vi delade på. Vi fick 20 dollar var att äta för. Till efterätt hade ledarna beställt en jättetårta eftersom vi har haft 4 stycken i våran grupp som fyllt år.

3 av de 4 ledarna som va med i team 1

Team 1


De hade bilder på folk som lyckats äta en helt tallrik med pannkaka själva. De va så galet stora!

Födelsedagsbarnen!

1 kommentar:

  1. hej visste ni inte om att ni fick bada där?Det är ju alltid roligare att få göra någor man igentligen inte får, eller hur, det tycker i alla fall jag. Kul att det finns svensk mat för din skull menar jag. Planerar nu för att få dom ryska barnen hit i sommar, vill du vara med då? Om du inte jobbar!
    kramar i massor.mamma, pappa och hans hälsar.

    SvaraRadera