söndag 10 april 2011

Helg igen

Ja då va de redan helg igen. Igår åkte vi till Wikiki beach efter att vi slutade för dagen. Vi satt där och tog de lugnt ett par timmar och sen vid 7:45 var de fyrverkerier som de är varje fredag kväll. Riktigt mysigt. Sedan gick vi vidare för att äta. De flesta gick till ett ställe där de fanns en massa havs mat men jag och två till gick till ett annat ställe och åt våfflor vilket jag tyckte var mycket godare än en massa fick. De va tydligen hur dyrt som helst också.

Sen när vi skulle åka hem missade vi sista bussen. Men de fick vi inte reda på försen efter en timma då vi började undra var bussen va. Här är de nämligen så att man går och ställer sig vid en busshållplats och väntar och hoppas på att bussen ska komma inom en halvtimma. De finns bussscheman men de stämmer oftast inte.

De slutade men att vi fick ta en taxi hem för ca 80 $. De är ca 560 kr men vi var sju stycken som delade så de va ganska okej. Kom hem vid 1 tiden på natten supertrötta och stupade i säng. Har verkligen vant mig vid att gå upp tidigt och gå och lägga sig någorlunda i tid så är inte så van vid att vara uppe till 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar