onsdag 20 april 2011

Kriget mot kackerlackorna fortsätter!

Ja då var de tisdag och städning igen. På förmiddagen hade vi teaching och samma blir de ikväll. Kackerlackorna har fått sig ännu en omgång! Hoppas att vi kan besegra dem tillslut. Verkar som att de krigar tillbaka så bra de bara kan. På nätterna när man tänder lyset krälar hela golvet och bänkarna och i badrummet är hela badkaret fullt av dem. Nu har vi tätat alla sprickor med silikon så vi hoppas att de ska ta slut på gömställen. Man kan städa de här stället för evigt!

Igår var vi lediga eftersom vi jobbade i lördags. Så vi tog sovmorgon vilket var första gången på nästan 3 månader som jag sovit längre än till 7:30. Åkte sedan till Waikiki Beach och låg o solade där ett tag men de blev så galet varmt så vi hyrde surfbrädor och drog ut i vattnet i 2 timmar istället. Riktigt gött var de. Sen blev de lite shopping, var tvungen att hitta en klänning till torsdag då vi tar examen.

1 kommentar:

  1. hörde på tv i går att kackerlackorna har kommit till sverige genom vårt resande så kolla väskorna ,skaka plaggen innan du packar.mamma

    SvaraRadera