fredag 9 september 2011

9 sep flytt

Idag vid sju på morgonen kom mamma och pappa igen efter att ha sovit hos några släktingar. Efter att ha blivit tappad på lite mer blod så fick jag äta frukost och sen bar de av mot Göteborg och Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Kom dit vid 11 tiden och fick träffa sköterskor och överläkare.

Lite senare blev jag körd till en rum för provtagning av ryggmärgsvätskan för att se om de fanns cancerceller där också. Detta gör man genom att köra in en nål mellan ryggkotorna och först drar ut lite vätska och sen sprutar in cellgifter. Man behandlar alltid där även om det är friskt i förebyggande syfte. Så de lär bli några sådana stick. Men fick lokalbedövning så de var inte så farligt. Men obehagligt är det ju alltid.

Sedan på eftermiddagen startade man själva behandlingen genom att köra in cellgifter genom min slang vid nyckelbenet. Det fungerar som ett dropp och tar ca 6 timmar så har ett tag kvar. Är sjukt trött och har hög feber just nu så ska se om jag kan sova snart. Har även fått en massa anti-illamående medel så hoppas på att få en lugn natt och morgondag. Får där emot springa på toa hela tiden för droppet ska ju ut nån stans också.

Puss och kram och tack igen för alla fina meddelanden!! <3

2 kommentarer:

  1. Tänker på dig!
    Du är en kämpe:) Skönt att du ska få komma till Göteborg.

    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Kära Emma
    Detta klarar du, om det än blir tufft, men du vet att vi är många som ber för dig.
    Kram Birgitta & Hans

    SvaraRadera