söndag 16 oktober 2011

Längtar hem

Har varit här i ca 2 dygn nu. Ska om allt går bra åka hem imån eftermiddag. Men skall förhoppningsvis ta bort CVK:n imån så får se om jag mår bra nog att åka hem sen. Det blir ju ändå ett litet ingrepp. Men det går nog bra. Det har varit två dygn av minimalt med sömn, ständiga toabesök, droppbyten, blodprover, blodtryckskollar, alla andra möjliga tester om vart annat. Det är minst lika mycket spring på natten som på dagen känns det som.

Så har inte sovit mer än några få timmar sammanlagt. Delar rum med två andra också så om det inte är jag själv som ska på toa så ska nån annan det eller så kommer sköterskorna och väcker än när dom ska byta dropp eller ta prover. Tillslut somnar man av utmattning men bara i nån timma sen är det dags att gå upp igen. Jag får ju en massa vätska i dropp för att rena kroppen efter cellgifterna så därför går man på toa ca 1-3 gånger i timman. Får mellan 6-10 liter vätska per dygn.

Fick besök av Karin och Alma igår eftermiddag/kväll. Himla trevligt eftersom tiden ju då går lite snabbare. Det är riktigt segt att sitta här. Har ont över allt känns det som. Är väl gifterna som tar uttryck. Mår i alla fall inte illa så det är skönt. Får massa förebyggande mot det vilket är bra. Blir trött bara av att sitta upp i sängen och skriva här så nu ska jag vila en stund innan lunchen. Ni får ha en trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar