söndag 15 april 2012

Courageous

Tänkte börja dagen men att tipsa om en film som jag och mamma såg igår kväll.

Courageous-
Fyra män, en kallelse: att tjäna och skydda. Som poliser, Adam Mitchell, Nathan Hayes, David Thomson, och Shane Fuller är säkra och fokuserade. Men vid slutet av dagen, möter de en utmaning som ingen av dem verkligen är beredda att ta itu med: faderskap.

Medan de konsekvent ger sitt bästa på jobbet, verkar bra vara allt de kan uppnå som pappor. 

När tragedin är framme är dessa män lämnade att brottas med sina förhoppningar, sina rädslor, sin tro, och deras faderskap. Kan en nyfunnen vänskap hjälpa dessa pappor att komma närmare Gud ... och till deras barn?

Fylld med actionfyllda polis drama, Courageous är den fjärde filmen från Sherwood Pictures, det filmskapande ämbetet Sherwood Baptist Church i Albany, Georgia. Fastnitad biobesökare kommer återigen finna sig skratta, gråta, och jubla när de utmanas och inspireras av vardagshjältar som längtar efter att vara den typ av pappor som gör en livslång inverkan på deras barn.

Skydda gatorna är en självklarhet för dessa män. Att uppfostra sina barn på ett Gudomligt sätt? Det är modigt. Texten tagen från 
http://cdon.se/film/courageous-17046347


En jätte bra och fin film. Ena minuten kämpar man för att hålla tårarna tillbaka och nästa minut gapskrattar man och slår sig på knäna. Spännande, kärleksfull, känslosam, rolig och underbar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar